Consultant Breda

KOM WERKEN BIJ 10 SELECT!

CONSULTANT

#recruitment #commercieel #bemiddelaar

'Wat ga je doen?'

Een consultant bij 10 Select is een ondernemer in hart en nieren, is veeleisend en heeft een uitstekend gevoel voor commercie en vinden en benutten van kansen. Je beschikt over de gave om de verschillende procedures goed en doortastend te begeleiden zodat je voor iedereen het gewenste resultaat bereikt : een nieuwe baan of nieuwe medewerker. Je weet creatief en flexibel om te gaan met de middelen die je hebt bij het vinden van de juiste kandidaat.

Je weet snel te schakelen en na het (persoonlijk) zien van een kandidaat breng je deze op een pro actieve manier bij onze klanten en opdrachtgevers onder de aandacht. Je hebt geen schroom om de telefoon te pakken en het geeft je een kick te ervaren dat jouw bijdrage een jong bedrijf doet uitgroeien naar een succesvolle onderneming. Je geniet van de vrijheid en zelfstandigheid die je krijgt om nieuwe relaties te zoeken en te onderhouden.

Kortom: je bent een pionier die kwaliteit en persoonlijk zakendoen hoog in het vaandel heeft staan. Je bent van nature mens gericht en je weet van jezelf dat je wil om te winnen, enthousiasme en gedrevenheid belangrijke factoren zijn voor succes. Je geniet van dit succes als je de beste match maakt tussen kandidaten en opdrachtgevers. Het delen van dit succes met je teamgenoten motiveert je om nog meer successen te boeken: Together Everyone Achieves More.

Wie ben jij?

Graag willen we ons team versterken met een nieuwe collega met ervaring binnen ons mooie vak. Je zoekt komende jaren meer verantwoordelijkheid, succes/resultaat en plezier. Naast een Bachelor werk- en denkniveau heb je een commerciële instelling en zijn je drive om te slagen en je mentaliteit de belangrijkste voorwaarden om een succesvolle consultant (of meer) te zijn (of te worden) bij 10 Select.

Je bent...

Eerlijk
Ambitieus
Humoristisch
Transparant

Wat hebben wij jou te bieden?

10 Select is een jonge en dynamische organisatie met enthousiaste en zeer gedreven mensen die kwaliteit, commercie, eigen verantwoordelijkheid, willen winnen en humor hoog in het vaandel hebben staan. Je hebt de kans om mee te groeien met het succes van dit bedrijf. Solliciteer nu en stap in.

Ook bieden wij jou:

Tijd om te leren
Basissalaris MET bonus
Evt. een leaseauto
Vieren van succes!

Laat hier je gegevens achter!

Wil jij VRIJBLIJVEND kennis komen maken met 10 Select? Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen?