Consultant Breda

MAAK HET BIJ 10 SELECT!

CONSULTANT

#recruitment #commercieel #bemiddelaar

'Wat ga je doen?'

Een consultant bij 10 Select is een ondernemer in hart en nieren; is veeleisend en heeft een uitstekend gevoel voor commercie en het vinden en benutten van kansen. Je beschikt over het talent om de verschillende partijen goed en doortastend te begeleiden zodat je voor iedereen het gewenste resultaat bereikt : een nieuwe baan of nieuwe medewerker. Je weet daarbij creatief en flexibel om te gaan met de middelen die je hebt.

Je ontmoet veel kandidaten en zakelijke relaties. Je schakelt op een natuurlijke manier en snel om verbindingen te maken. Je denkt vooruit en gaat actief aan de slag met zaken die je kunt verbeteren. Het geeft je een kick te ervaren dat jouw bijdrage een jong bedrijf doet uitgroeien naar een succesvolle onderneming. Je geniet van de vrijheid en zelfstandigheid die je krijgt om nieuwe relaties te zoeken en te onderhouden.

Kortom: je bent iemand die graag persoonlijk zakendoet en daarbij hoge standaarden hanteert. Je bent van nature mensgericht en je weet van jezelf dat je wil om te winnen, enthousiasme en gedrevenheid belangrijke factoren zijn voor succes. Je geniet van dit succes als je de beste match maakt tussen kandidaten en opdrachtgevers. Het delen van dit succes met je teamgenoten motiveert je om nog meer successen te boeken: Together Everyone Achieves More.

Wie ben jij?

Je wordt onze nieuwe collega als je ervaring hebt binnen ons mooie vak. Je zoekt komende jaren meer verantwoordelijkheid, succes/resultaat en plezier. Je kunt op hbo-niveau denken en handelen en hebt een commerciële instelling. Je drive om te slagen en positieve mentaliteit vormen de belangrijkste voorwaarden om een succesvolle consultant te zijn bij 10 Select.

Je bent...

Authentiek
Ambitieus
Humoristisch
Open

Wat hebben wij jou te bieden?

10 Select is een jong en op de toekomst gericht bedrijf met enthousiaste en zeer gedreven mensen die kwaliteit, commercie, eigen verantwoordelijkheid, willen winnen en humor hoog in het vaandel hebben staan. Je hebt de kans om mee te groeien met het succes.

Ook bieden wij jou:

Ontwikkelmogelijkheden
Uitstekend inkomen bestaande uit salaris en bonus
Evt. een leaseauto
Vieren van succes!

Laat hier je gegevens achter!

Wil jij VRIJBLIJVEND kennis komen maken met 10 Select? Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen?