Over 10 Select

Word jij onze nieuwe collega?


Werken bij 10 Select is werken in een gezellig team!

10 Select. Begonnen in oktober 2010 in een economische mindere tijd. Nu met hard werken en een enorme drive staat er een bureau met 18 medewerkers en een 2-tal vestigingen in Breda en Antwerpen. Sinds onze oprichting hebben we maar één doel: technisch talent begeleiden bij hun zoektocht naar een nieuwe baan.

We geloven in ons vak. Als echte vakspecialisten zijn wij vol passie en ondernemerschap elke dag bezig met het maken van de beste matches tussen kandidaat en bedrijf. We geven gevraagd en ongevraagd advies met verstand van zaken en hebben een grote focus op klanttevredenheid.

Onze recruiters, consultants, stagiaires en online marketingspecialisten vormen de basis van ons succes. Samen werken we keihard om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Dat maakt ons blij. Dat smaakt naar meer. Samen vieren we deze successen, gunnen we elkaar succes. Sterker nog: we helpen elkaar successen te behalen.

Bij ons moet je jezelf zijn. Staan we open voor jouw ideeën. Je wordt dagelijks uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen. Laat je inspireren door het mooiste vak in de wereld en maak kennis met 10 Select!

  • Slider werknemers 10 select Arjan Beemster

    Arjan Beemster

  • Slider werknemers 10 select Felix

    Felix de Kruijff

  • Slider werknemers 10 select Ferdi

    Ferdi Braat

Kom werken bij het leukste en gezelligste bureau van Brabant!

De kernwaardes van 10 Select.

Bij 10 Select doen we alles met passie. Hiervoor gebruiken we 4 kernwaarden: persoonlijk, eerlijk, kundig en betrokken.

Persoonlijk

Wij tonen oprechte interesse. Deze interesse gaat vaak zo ver, dat we binnen 1 minuut weten wat iemand doet, waar hij of zij werkt en woont. Onze gezamenlijke interesse in het vak en de mens verbindt ons. Dit maakt ons vakidioten. Vakidioten die een band kunnen opbouwen met elkaar, klant en kandidaat en deze band kunnen laten uitgroeien tot relaties voor de toekomst.

Betrokken

Wij zijn betrokken bij onze klanten en medewerkers. We hebben hart voor de zaak. We leven mee, we denken mee en nog belangrijker: we voelen mee. We hebben ook een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid, kijken om ons heen en hebben oog voor de medemens.

Eerlijk

We zijn eerlijk en direct tegen elkaar, geven gevraagd en ongevraagd advies. We hebben een mening en die ventileren we graag. Maar altijd onderbouwd en met verstand van zaken. Weten we iets niet, dan zeggen we dit of gaan we op onderzoek uit. Of… sluiten een weddenschap af om met enig ongenoegen en een fles wijn ons ongelijk te bekennen.

Kundig

We zijn nieuwsgierig. Houden onze oren en ogen continu open. Gaat er een bedrijf failliet? Wat betekent de nieuwe wetgeving? Wat speelt er op de arbeidsmarkt? Wij willen dit graag weten. Wij zijn vakspecialisten en worden zo ook graag gezien.